Connect with us

Şarj Pil Haberleri

Lexron Jel Akülerin Diğer Akülerden Avantajları Nelerdir?

Yayınlayan

on

Ekonomik Solar firması Bursa solar panel sistemleri,  jel akü, inverter, rüzgâr türbinleri gibi yenilenebilir enerji sistemlerine yönelik ürünlerin satışını Türkiye geneline yapan firmadır. Ekonomik Solar firması Türkiye genelinde yaptığı satışlara yönelik kurulum, kredi kartı ödeme ve memnun kalınmaması durumunda iade avantajları ile hizmet vermektedir.

Ekonomik Solar firması tarafından satışı yapılan jel aküler 3 marka altında satılmaktadır. Öne çıkan jel akü markası Lexron jel akü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lexron jel aküler elektrolit olarak jel adı verilen katı bir madde kullanarak çalışan akülerdir. Çalışma sırasında asit sıçramaları ve gaz salınımı gibi yaygın akü sorunlarına sahip değillerdir. Lexron jel aküler, genellikle yüksek performans ve güvenilirlik sağlamak için çeşitli uygulamalarda kullanılır.

Ekonomik Solar firması tarafından satışı gerçekleştirilen Lexron jel aküler daha uzun ömürlü olma, bakım gerektirmeyen yapıları,  asit sıçraması ve gaz salınımı gibi potansiyel olarak tehlikeli durumları içermemesi, daha yüksek performansa sahip olması gibi özelliklerden dolayı ön plana çıkmaktadır.

Lexron jel aküler genel olarak güneş enerjisi sistemleri, elektrikli araçlar ve bisikletler, acil durum güç kaynakları sistemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Lexron jel aküler uzun süre bekletildiğinde bile minimum enerji kaybıyla çalışır ve geleneksel kurşun asit akülerden daha uzun ömre sahiptir.

Lexron jel aküler düşük sıcaklıklarda bile yüksek performans sağlaması ve soğuk havalarda bile kolayca şarj edilmesi,  çevre dostu malzemeler kullanılarak üretilmesi,  geri dönüştürülebilir yapıda olması nedeniyle ön plana çıkmaktadır.

Ekonomik Solar firması tarafından satışı yapılan Lexron jel aküler 105,160, 210 amper olarak 3 çeşit satışı yapılmaktadır.

Ekonomik Solar firması tarafından satışı yapılan bir diğer yenilenebilir enerji sistemi ürünü modifiye inverter olarak karşımıza çıkmaktadır. Satışı yapılan inverter modelleri olarak modifiye sinüs inverter, tam sinüs inverter, akıllı tam sinüs inverter, hibrit tam sinüs inverter, on grid inverterlar bulunmaktadır.

Modifiye inverterlar aküde depolanan enerjiyi elektrik enerjisine dönüşümünü gerçekleştirirken kullanılmaktadır. Genel olarak güneş panel sistemlerinde güneş enerjisinden elde edilen enerjiyi elektrik enerjisi dönüşümünde etkin olarak kullanılır. Modifiye inverterlar tam sinüs inverterlara göre daha uygun maliyetli olduğunu söyleyebiliriz.

Ekonomik Solar firmasının satışını yaptığı inverter ve jel akü sistemleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler https://www.ekonomiksolar.com/ internet adresini tıklayarak Ekonomik Solar firmasının web sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomik Solar firmasının web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgilerin doldurulması ile ziyaretçiler akıllarına takılan her türlü soruyu sorabilirler.  Ekonomik Solar firması iletişim ekibi sorulan sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar vermektedir.

Sizler de firmanız, eviniz, karavanınız veya tarla sulamak için inverter ve jel akü sistemlerine yönelik çözümler almak isterseniz Ekonomik Solar firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir