Connect with us

Şarj Pil Haberleri

Lixhium, şarj istasyonları uygulaması

Yayınlayan

on

Lixhium kısaca, elektrikli araç şarj ekosistemini tek bir platformda toplayan, lisanslı şarj istasyonu işletmenleri ile elektrikli araç kullanıcılarını bir araya getiren, tüm istasyonların aynı haritada gösterilmesi dışında; navigasyon, akıllı yol planlama, rezervasyon, şarj başlatma, check-in / yorum yapma, ödeme, dijital cüzdan, puan toplama, sadakat programları, tarife karşılaştırma, araca uygun şarj miktarı ve ücreti hesaplama, Lixhium mobil şarj hizmeti, Lixhium Store gibi pek çok işe yarar özelliğiyle 5000’i aşkın elektrikli araç kullanıcısının güvenerek yola çıktığı yerli ve milli <tarafsız> bir pazar yeridir.

2022 yılında 1.000.000 USD değerleme üzerinden yatırım almış olan Lixhium pre seed turunu bitirmiş, yeni yatırım turu başlangıcı için görüşmelere başlamıştır.

Apple Store

https://apps.apple.com/tr/app/lixhium/id1645154277

Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lixhium.lixhiumproapp&pli=1

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.