Elektrikli Araba Haberleri

Nio Berlin’de ki İlk Mağazasını Açtı

Yayınlayan

on

Çinli elektrikli otomobil üreticisi NIO, Almanya’daki ilk “NIO Evi”ni Berlin’de resmen açtı. 2200 metrekareden fazla alana yayılan konum, Memorial Kilisesi manzaralı doğrudan Breitscheidplatz’da yer almaktadır.

“NIO House, dünyayı NIO markasına ve ürün dünyasına açan hem bir buluşma yeri hem de bir showroom. Berlin uluslararasıdır, yaratıcı ve ilham verici bir sahneye sahiptir ve Almanya’nın tasarım başkenti olarak kabul edilir,” diyor start-up’ta “Berlin Şehir Müdürü” Julian Schreinern. “Başkentin ortasındaki merkezi konum, tasarım seven topluluğumuza yakınlığı ve premium iddiamızı gösteriyor. Berlin, yalnızca Almanya’daki ilk NIO Evimiz için mükemmel bir yer değil, aynı zamanda Ekim ayının başında Avrupa pazarına lansmanımızın başlangıç ​​noktasıydı.”

Şirket, Nio Evlerini “NIO kullanıcıları ve topluluğu için unutulmaz anları deneyimlemek ve paylaşmak için açık, davetkar bir yer” olarak tanımlıyor. Şu anda dünya çapında 90’dan fazla NIO Evi’nin her biri, şirketin araba sahipliğinin nasıl olması gerektiğine dair vizyonunu ve arabanın ötesine geçen deneyimleri temsil ediyor. “NIO kullanıcıları, meslektaşlarıyla projeler üzerinde çalışabilir, arkadaşlarıyla partileri kutlayabilir ve hatta özel bir konser düzenleyebilir. NIO House’da kullanıcılara yoga kursları, özel konuklarla dersler veya tasarım kursları gibi özel etkinlik ve aktiviteler sunuluyor.”

Hamburg, Frankfurt ve Düsseldorf’ta daha fazla Alman NIO Evi lokasyonu planlanıyor. NIO House Berlin’in çalışma saatleri pazartesiden cumartesiye 10:00 – 20:00 arasındadır. Başkentin kalbindeki bina, serbest yüzen, ahşap kaplı bir merdivenle birbirine bağlanan üç kattan oluşuyor.

İlgilenenler , NIO House Berlin’de ET7 ve ET5 limuzinlerini, EL7 SUV’u ve EP9 süper spor arabasını görebilirler . ET7 , Almanya’da birkaç haftadır mevcut ve ET5 ve EL7’nin 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version