Connect with us

Elektrikli Araba Haberleri

Opel, Mokka Electric’i Servis Aracı Olarak Tanıtıyor

Yayınlayan

on

mokka

İstek üzerine, Bott GmbH & Co. KG’deki dönüşüm uzmanları, Opel Mokka Electric’i arkada bagaj hacmi ve raf sistemi olan iki kişilik bir servis aracına dönüştürme imkanı sunuyor. Opel, müşteriye yapılan günlük yolculuk için alet ve yedek parçaların bu şekilde güvenli ve düzenli bir şekilde saklanabileceğini gösteriyor.

Mokka Electric’te kurulu olan “bott vario3” araç içi donanım, verimli çalışmayı sağlamak için tasarlanmıştır. Sistem, gövdeye sıkıca tutturulmuş ve araca göre uyarlanmış bir güvenlik çerçevesine entegre edilmiştir. Bireysel modüller ve çekmeceler “son derece hafif ve aynı zamanda sağlamdır”. Aletler farklı yüksekliklerde saklanabilir ve sağlanan bölmelerde her zaman güvende kalır.

İlgili gereksinim profiline göre düzenlenmiş depolama alanına ek olarak, bireysel çekmeceler ek ağırlığın eşit olarak dağıtılmasını sağlar. Arka bölmede ilave alana ihtiyaç duyulursa, orada bulunan modül çıkarılabilir, böylece Mokka Electric de özel olarak kullanılabilir.

“Çeşitli bot konfigürasyonlarının güvenliği, UN ECE yönetmeliği R44’e göre yüklü araçlarla çarpışma testleri ile onaylanmıştır. Bu sayede, ani bir frenleme veya kaza durumunda bile çekmeceler kapalı kalıyor ve modüllerden hiçbir şey düşmüyor,” diye vurguluyor Opel.

Mokka Electric, 100 kW/136 hp elektrik motoru ve 260 Newton metre tork ile çalışır. Elektronik olarak sınırlandırılmış azami hız 150 km/s’dir. Dahili 50 kWh pil ile WLTP standardına göre şarj başına 338 kilometre menzil mümkündür. Pil paketi, 100 kW doğru akım şarj cihazı kullanılarak yaklaşık 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj edilebilir.

Bott’tan çekmeceli ve raf sistemli Mokka Electric fiyatları istek üzerine mevcuttur.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir