Elektrikli Araba Haberleri

Ora Funky Cat Fiyatı Açıklandı

Yayınlayan

on

2022’deki Paris Mondial Otomobil Fuarında başarılı lansman gerçekleştirdikten sonra, ORA Funky Cat şimdi üretime başladı ve fiyatını belirledi. Avrupa sokaklarında ilk kez sahneye çıkması ise çok yakın. Yüzde 100 elektrikli ORA Funky Cat elektrikli araç , Ocak 2023’ten itibaren 38.990 €’dan Avrupa’da yollarda olacak. Ülkelerin elektrikli araba vergilerine göre bu fiyat değişim gösterebilir.

Ora Funky Cat Teknik Özellikleri

Çinli üreticinin bildirdiği gibi Stromer model, bataryalar için sekiz yıl veya 160.000 kilometre garanti veriyor. Emil Frey şirketi Çin menşeili bu otomobilin Avrupa’ya taşınmasında aracılık edecek. Avrupa’nın en büyük ticaret gruplarından biri olan İsviçreli şirket, özellikle Asya markaları ile ithalat işinde uzun yıllara dayanan bir uzmanlığa sahiptir ve bu nedenle ORA’nın önü bu anlaşma ile daha da açılabilir.

WLTP standartlarına göre Ora Funky Cat 310 km menzile ve 47,8 kWh lityum pil bataryaya sahiptir. Bir diğer paketinde ise 420 km menzile ve 63,1 kWh pil paketine sahiptir. Büyük pil ile ek bir yükseltme olarak GT hattı da otomobilde mevcuttur.

Otomobil GT modunda daha fazla performans göstereceği için orada menzil 400 km’ye düşmektedir. Bu otomobilin ek olarak azami hızı ise 160 km/s ile sınırlandırılmıştır.

Gelecekte ülke genelinde 200 noktada müşteriye yakın olacak geniş bayi ağı ile elektrikli otomobil pazarında fark yaratmak istiyor. Çünkü herhangi bir sorunuz olursa, kendi ORA servisiniz ile tüm teknik sorunları çözebileceksiniz.

Funky Cat’den Avrupa’ya Mesaj

“Neyin peşinde olursan ol, ben senin yanındayım. Yenilikçi ses kontrolüm, hem çok yönlü bilgi-eğlence sistemime erişmenizi hem de çok sayıda araç işlevini çalıştırmanızı sağlar. Bu yüzden size günlük hayatta her durumda iyi bir eğlence ve destek sunuyorum” diyor marka ORA Funky Cat ile ilgili ilgili mesajda. Başlangıçta bağlantısı verilen makalede ses kontrolünü zaten ele aldık ve sınıflandırdık.

ORA, Funky Cat ile 2023’te Avrupa’da hizmet vermeyi hedefliyor. Yönetilebilir bir portföye bakabileceğiniz için bunlar , pazarlamanın başlangıcında çok hızlı bir şekilde kullanılabilir olacaktır . Ve “sadece” , renk için altı çeşit ve renk kombinasyonu sunmaktadır. İç mekan için toplam dört renkte yüksek kaliteli, vegan kumaş seçeneği de ayrıca olarak yer almaktadır.

Önümüzdeki yıl satılması planlanan yaklaşık 6.000 model planlanıyor. ORA Funky Cat’in piyasada kabul edilip edilmeyeceği henüz belli değil. Kullanan sürücülerin deneyimleri bu elektrikli arabanın geleceğini çizecek.

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version