Connect with us

Şarj Pil Haberleri

OSB’lere TOGG uyumlu yüksek hızlı şarj istasyonları

Yayınlayan

on

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve Eşarj Elektrikli Araçlar Şarj Sistemleri A.Ş. arasında imzalanan iş birliği protokolü neticesinde 67 bin fabrikanın üretim yaptığı organize sanayi bölgelerine elektrikli araçlar için yüksek hızlı şarj istasyonları kurulacak.

İmza töreninde konuşan OSBÜK Başkanı Memiş  Kütükçü “OSB’lerdeki şarj istasyonlarına piyasa şartlarından daha uygun fiyatlarda elektrik temin edilecek.” dedi.

Ayrıca Kütükçü;

“İstasyonların kurulmasına ilişkin tüm lisans, ruhsat, sigorta işlemleri ve abonelik işlemleri Eşarj tarafından ücretsiz sağlanacak. İstasyonlarla ilgili de 7/24 müşteri hizmetlerinden destek alınabilecek. 24 saat kesintisiz hizmet verecek istasyonlarda 2 araç aynı anda şarj edilebilecek” şeklinde bilgi paylaştı.

“Araç başına düşen halka açık şarj istasyonu sayısını artırmaya kararlıyız” açıklamarında bulunan Kütükçü;

“Kurulacak istasyonların tamamı Türkiye’nin otomobili TOGG uyumlu olacak.” şeklinde verdiği bilgi ile TOGG  vurgusu yaptı.

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.