Motosiklet - Scooter

Seat MO 50 Scooter Özellikleri ve Fiyatı

Yayınlayan

on

Seat MO 50 ile üçüncü bir elektrikli scooter’ı piyasaya sürüyor. Özellikleri ve fiyatı açıklanan model, İspanyollara göre , 2021’de piyasaya sürülen MO 125’in tüm avantajlarını bir araya getiriyor ve şehir içi elektrikli araçları yeni nesil için erişilebilir kılmak için geliştirildi.

MO 50, MO 125 ve MO 125 Performance’a ek olarak markanın e-scooter yelpazesini genişletiyor . MO 50, daha genç hedef kitle için tasarlanmıştır. 7,3 kW (9,9 hp) çıkışlı bir elektrik motoruyla çalışmaktadır. Üretici markaya göre, modüler bir 5,6 kWh lityum iyon pile bağlandığında, test döngüsüne göre Eco modunda şarj başına 172 kilometrelik bir menzil sağlamaktadır.

Seat MO Direktörü Lucas Casanovas, “Seat MO 50, yeni nesil e-Scooter hayranlarına şehir içi alanlarda sıfır emisyon ve sıfır gürültü ile hareket etme fırsatı sunuyor” diyor. “MO 50 ile sürüş keyfi, daha güçlü model olan Seat MO 125 ile aynıdır, ancak kalite, işlev veya bağlantıdan ödün vermek zorunda kalmadan daha genç bir kitle için daha uygun bir modeldir.”

Seat MO 50 Scooter Fiyatı

Seat MO 50 Scooter fiyatı hakkında herhangi bir bilgi açıklanmasa da halihazırda mevcut olan MO 125, 7.200 Euro‘dan başlıyor. Bu da bizlere bir fikir vermektedir.

Bir akıllı telefon uygulamasıyla, MO 50 kullanıcıları aracın yerini belirleyebilir, konum hakkında bilgi alabilir ve ayrıca durum güncellemelerini görebilmekteler. Akıllı telefonlar ve diğer cihazlar iki USB bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilir. MO 50 iki renkte satışa çıkacak: Barselona Grisi ve Tarifa Mavisi. Ayrıca üretimin Ocak 2023’te başlaması ve 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

MO 50 için üç sürüş modu (Şehir, Spor ve Eko) ve ayrıca şehir içinde manevra yapmayı kolaylaştırmayı amaçlayan bir geri vites mevcuttur. Batarya, e-scooter içindeyken şarj edilebilir veya çıkarılıp bir prize takılabilir. Seat, ev tipi prizde şarj olma süresini sekiz saat olarak belirtiyor. Buradaki en büyük detay bataryanızı çıkarıp eve götürüp evde şarj etme imkanınız bulunmasıdır.

Seat MO 50, 45 km/s azami hıza ulaşır. Spor modunda, en yüksek hıza ulaşmak 3,8 saniye sürer. MO 50, bağımsız arka amortisörleri ile yoldaki tümsekleri dengeler. Ön ve arkadaki havalandırmalı disk frenler, hidrolik kombine fren sistemi ve elektrik geri kazanımı ile birlikte, üreticinin “olağanüstü fren performansı” dediği şeyi sağlar.

 

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version