Elektrikli Araba Haberleri

TOGG’un Fiyatı Belli Oldu

Yayınlayan

on

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili Togg’un fiyatı açıklandı ve ön siparişler 16-27 Mart tarihleri arasında alınacak. Firma, fiyatları da duyurdu. Togg’un resmi açıklamasına göre fiyatlar şu şekildedir:

T10X V1 RWD Standart Menzil:  953 bin TL
T10X V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL
T10X V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL

Togg’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, ön satışa açılan modellerin teslimatları Temmuz 2023’ten itibaren başlayacak.

“Togg T10X, doğuştan elektrikli, bağlantılı ve hayatınızı kolaylaştıran çözümlerle bir otomobilden fazlası. 16-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ön siparişe katılmak için http://togg.com.tr’ye girin veya Trumore’u indirin.”

Standart Menzil modelinde TOGG C-SUV modelinin gidebileceği maksimum mesafenin 300 km olduğu düşünülmektedir. Uzun menzil olan modelde ise menzilin 500km’ye kadar çıkması beklenmektedir.

Türkiye’de elektrikli otomobillere gelen vergi indirimi ile birlikte TOGG’un fiyatında düşüş yaşandı. Güncel piyasa değeri olarak en boş paketi 953 bin TL olarak açıklanırken 500km menzile sahip olan modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL olarak açıkladı.

Trugo şarj cihazları da ayrı Türkiye’nin dört bir yanına yayılmaya ve kurulmaya devam ediyor. Toplamda 150 noktaya kurulması beklenen cihazların maksimum şarj hızı 150 kw olması beklenmektedir.

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version