Şarj Pil Haberleri

Uygun Fiyatlı Elektrikli Araç Şarj İstasyonları İncelemesi

Yayınlayan

on

Ekonomik şarj firması tüm Türkiye genelinde yenilenebilir enerji konusunda Bursa elektrikli araç şarj istasyonları satışı gerçekleştiren çevrim içi hizmet veren bir alışveriş sitesidir.

Ekonomik şarj firması internet üzerinden yapılan satışlarda kredi kartına 9 taksit peşin ödemelerde ise %5 indirim avantajı uygulamaktadır. Elektrikli araç şarj istasyonu satışlarında tüm Türkiye genelinde teslimat süresi en geç bir haftadır.

Ekonomik şarj firması tarafından satışı yapılan 4 çeşit elektrikli araç şarj istasyonu bulunmaktadır. Satışı yapılan modeller arasında duvar tipi elektrikli araç şarj istasyonu, duvar tipi akıllı ve LCD ekranlı elektrikli şarj istasyonu, dikili tip elektrikli araç şarj istasyonu ve dikili tip akıllı LCD ekranlı elektrikli şarj istasyonu karşımıza çıkmaktadır.

Ekonomik şarj firması tarafından satılan bu 4 çeşit elektrikli araç şarj üniteleri genel kapsamda konutların yer aldığı siteler,  AVM iş merkezleri gibi araç kullanımının yaygın ve fazla olduğu yerlerde kullanımı yaygındır. Elektrikli araçların her geçen gün sayısının artması elektrikli araç şarj istasyonlarına duyulan ihtiyacı artırmaktadır.

Ekonomik Şarj firması tarafından satışı gerçekleştirilen 4 çeşit elektrikli araç şarj istasyonunun genel olarak 7 ila 22 kilovat arasında akım gücü bulunmaktadır.

Duvar tipi şarj istasyonları tek fazla 16 amper 3 faz ile 32 amper akım gücüne kadar farklı elektrik kapasitelerinde şarj etme özelliği bulunmaktadır. IEC 62196 standardına göre Mod 3 ve Tip 2 şarj prizine sahip olan duvar tipi şarj istasyonları aynı anda sadece bir elektrikli aracın şarj edilmesini sağlar.

Dikili tip elektrikli araç şarj istasyonları sahip olduğu izleme yazılımı ile giriş yapan araç bilgilerini, kullandığı elektrik enerjisi tüketim miktarını kayıt altına alarak bilgisayar bağlantısıyla ana servera aktarmaktadır. Elektrikli araç istasyonlarında kullanılan yazılımların belirli zaman aralıklarında güncelleme yapılarak revize edilmesi gerekmektedir. Kullanılan yazılım özelliği ile ana bilgisayarda kontrol sağlayan kişi yetkilendirilmesi istenilen sayıda yapılabilmektedir. Dikili tip elektrikli araç istasyonlarında elektrikli araç ile şarj istasyonunun bağlantısının yapıldığı priz bölümlerinde dış darbelere karşı korumaya yönelik koruyucu kapak bulunmaktadır.

Ekonomik şarj firması yapmış olduğu elektrikli araç şarj istasyonu satışlarında satış sonrasında her türlü kurulum ve teknik desteğe yönelik her türlü bilgilendirmeyi yapmaktadır.

Ekonomik Şarj firmasının satışını yaptığı akıllı tip elektrikli araç Şarj istasyonları hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler https://www.ekonomiksarj.com/ internet adresini tıklayarak Ekonomik Şarj firmasının web sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomik Şarj firmasının web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgilerin doldurulması ile ziyaretçiler akıllarına takılan her türlü soruyu sorabilirler.  Ekonomik Şarj firması iletişim ekibi sorulan sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar vermektedir.

Sizler de akıllı tip elektrikli araç Şarj istasyonları sistemlerine yönelik hizmetler almak isterseniz Ekonomik Şarj firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version