Connect with us

Şarj Pil Haberleri

Türkiye’nin Öncü Şarj İstasyon Ağı Voltrun

Yayınlayan

on

Voltrun, Türkiye’nin bütün bölgelerinde elektrik araç kullanıcılarına hizmet vermektedir.

Voltrun, elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz sürüş deneyimi sunabilmek amacıyla ülke çapında şarj istasyon ağını genişletmeye devam ediyor. “Sürdürebilir Teknolojiler Geliştirmek” vizyonuyla kurulan Voltrun, e-mobilite ekosisteminin tüm katmanlarına çözümler üretiyor. Bireysel kullanıcılardan bina yönetimlerine, girişimcilerden enerji devlerine kadar çeşitli tüketici gruplarına yönelik şarj donanımı ve istasyon işletme yazılımları geliştiriyor. Ağ operatörlük faaliyetleri ile de uçtan uca şarj hizmetleri sunuyor.

e-Mobilite ekosisteminin tüm katmanlarına çözümler üretmeye odaklanmış, kendi bünyesinde barındırdığı Ar-Ge birimi ile akıllı şarj istasyon donanımlarını ve yazılımlarını geliştirip üretmekte, Voltrun markasıyla elektrikli araç şarj istasyon ağ operatörlüğü hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

https://www.voltrun.com/

 

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.