Connect with us

Elektrikli Araba Haberleri

VW, e-Transporter ve e-Caravelle’i Duyurdu

Yayınlayan

on

Volkswagen Ticari Araçlar (VWN), Bulli model yelpazesini geleceğe hazırlıyor. Gelecekte tamamen elektrikli ID’ye ek olarak, Buzz ve ID. Buzz Cargo modelleri, yanmalı minibüsün pille çalışan bir versiyonunu da içerecek. T6.1’in ticari araç halefi, dizel ve plug-in hibrit tahrikin yanı sıra saf elektrikli araç olarak da mevcuttur.

“Yeni taşıyıcımızla profesyoneller için en son teknolojiye sahip araçlar geliştirdik. Multivan ve ID ile birlikte VWN Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lars Krause, “Buzz, tüm müşterilerimizin isteklerine göre özel olarak tasarlanmış bir Bulli programı sunmamıza olanak tanıyor” diyor.

Üretici, “Tamamen yeni geliştirilen Transporter ve Caravelle çeşitlerinin yelpazesi çok geniş olacak” diyor. Portföyde iki farklı uzunluk ve yükseklikte bir panelvan, bir steyşın vagon, çift kabinli düz kasa bir kamyon ve Caravelle yer alacak. Bu spektrum, turbodizel motorların (TDI) yanı sıra plug-in hibrit tahrikler (eHybrid) ve tamamen elektrikli tahrikler (e-Transporter ve e-Caravelle) ile birleştirilebilir.

VWN’de şu anda, arkada beş adede kadar çıkarılabilir ayrı koltuğa sahip, eğlence ve çalışma amaçlı çok yönlü bir araç olarak tanıtılan Multivan (iki uzunlukta) bulunuyor. Aynı zamanda Kaliforniya karavanının yeni neslinin temelini oluşturuyor. 2022’den beri kimlik. Aileleri otobüs olarak elektrikli, şehir içi teslimat taşımacılığını ve kargo olarak ticareti yapan portföyde vızıltı var. Uzun dingil mesafesine ve daha büyük bataryaya sahip en yeni ID.Buzz sürümünün 2024’te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Üçüncü seri ise yeni Transporter ve yeni Caravelle’dir. Yeni minibüsün Almanya’daki ön satışlarının 2023 yılında başlaması planlanıyor. VWN, teknik özellikleri kısa süre içerisinde açıklamayı planlıyor.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir