Connect with us

Elektrikli Araba Haberleri

Yeni Opel Vivaro Electric Fiyatı Netleşti

Yayınlayan

on

Opel van Vivaro’nun yeni nesli Avrupa’da sipariş edilebilir duruma geldi. Elektrikli Vivaro Electric’in Avrupa net fiyatı 39.500 Euro’dan başlıyor.

Yeni Opel Vivaro ilk kez Opel Vizor marka yüzüyle geliyor. Giriş fiyatına 50 kWh pil paketiyle donatılan elektrikli versiyon, WLTP’ye uygun olarak sıfır yerel emisyonla 223 kilometreye kadar yol kat edebiliyor. 100 kW/136 bg gücündeki elektrikli aracın daha da geliştirilen 75 kWh bataryası sayesinde, şarj durağı olmadan 350 kilometreye varan bir menzil mümkün olacak; bu da eskisinden 20 kilometrenin üzerinde bir artış anlamına geliyor.

Vivaro Electric, Almanya’da standart olan 11 kW’lık dahili şarj cihazı kullanılarak alternatif akımla şarj edilebiliyor. 100 kW’lık bir doğru akım hızlı şarj istasyonunda, pil kapasitesinin yüzde 5 ila 80’ini şarj etmek, 50 kWh’lik pil için yaklaşık 38 dakika, 75 kWh’lik pil için ise 45 dakikalık bir duraklama gerektiriyor.

Opel-Vivaro-2023-2-1

Üretici firma, “Yeni Vivaro’da, dinamik çok yönlü görüş dahil olmak üzere 18’e kadar son teknoloji ürünü sürücü destek sistemi, şehirdeki veya şirket tesislerindeki günlük iş gezilerini ve manevraları daha kolay ve güvenli hale getiriyor” şeklinde açıklamalar da bulundu.

En yeni Vivaro, istek üzerine 10 inçe kadar renkli dokunmatik ekrana sahip Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu bilgi-eğlence sistemleri sunuyor. Araçlara anahtarsız giriş ve çalıştırmanın yanı sıra kablosuz akıllı telefon bağlantısı ve şarj da mümkün.

Yeni Vivaro, geniş bir gövde yelpazesi için panelvan, çift kabin ve şasi olarak iki uzunlukta (4,98 ve 5,33 m) mevcuttur. Versiyona bağlı olarak 6,6 metreküpe kadar yükleme hacmi ve 1,4 tona kadar taşıma kapasitesi sunuyor.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir