Connect with us

Genel

Site, Rezidans için elektrikli araba şarj istasyonu İspirli Şarj’da

Yayınlayan

on

Siteler ve rezidanslar yüzlerce insanın artık ortak yaşam alanları. Bununla birlikte artan araç kullanımı site ve rezidans gibi alanlarda otopark alanlarının artmasını zorunlu hale getirmiştir. Gelişen araç teknolojileri ile birlikte artan elektrikli araçlar otoparklarda fazlası ile ön plana çıkmaya başlamıştır. Araç sahipleri oturdukları site ya da rezidans otoparklarında elektrikli araçlarını güvenle şarj etme ihtiyacı duymuş olup site yönetimleri artık elektrikli şarj istasyonlarının otoparklarında olması için gerekli girişimlere başlamış bulunmaktadır.

Elektrikli araçların, site otoparklarında bulunan standart elektrik prizleri (schuko) ile şarj edilmesi çok uzun sürmekte ve güvenlik riski oluşturmaktadır. İspirli Şarj sitelerde ve rezidanslarda elektrikli araçlar için güvenli şarj çözümleri sunuyor. Sitelerde ya da rezidanslarda hem açık alan hem kapalı alan olarak kurulabilen elektrikli şarj istasyonları bina sakinlerine büyük kolaylık sunuyor.

Site bahçesinde veya otoparkında kurulacak ve herkesin kullanımına açık bir elektrikli araba şarj istasyonu site sakinleri tarafından faydalı yenilik olarak değerlendirilmektedir. Her zaman aracını şarj etmek için akaryakıt istasyonu ya da avm gibi noktalara gidemeyecek olan elektrikli araba sahipleri kendi sitelerinin otoparklarında güvenle araçlarını şarj edebileceklerdir.

Elektrikli araç şarj çözümleri ile ilgili daha fazla bilgi için İspirli Şarj ‘ı mutlaka ziyaret edin;

https://www.ispirlisarj.com

İspirli Şarj Çağrı Merkezi 7/24

444 60 99

 

İspirli Şarj Uygulama Bağlantıları;

APP STORE

https://apps.apple.com/tr/app/i-spirli-%C5%9Farj/id6448745018?l=tr

GOOGLE PLAY

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ispirli.ispirli

 

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.