Connect with us

Elektrikli Araba Haberleri

Subaru, STe tasarım paketine sahip Solterra elektrikli SUV’u sunuyor

Yayınlayan

on

Subaru Solterra elektrikli otomobilinize daha sportif bir görünüm kazandırmak için STe tasarım paketini artık sipariş edebilirsiniz.

Bu elektrikli spor kaplama (“Sport Trim elektrikli” – STe) paketi, özgün vurgularla birlikte geliyor. Elektrikli SUV, Y-şekilli parlak siyah 20 inç alaşım jantlar üzerinde ilerlerken, çamurluk işaret fişekleri ve çamurluk davlumbazı kaplamaları gövde rengindedir. Panelli radyatör ızgarası ve arka kısmı üç boyutlu STe yazılarıyla süslenmiştir.

İç mekanda ise işlemeli STe logosuna sahip halı paspaslar son dokunuşu tamamlar. STe paketi, 3.500 Euro karşılığında orta Platin donanım grubunun bir opsiyonu olarak sunulmaktadır.

Subaru Solterra STe Tasarım Paketi 2023-8

Solterra Platinum’un donanımı, 60.990 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulur ve Harman/Kardon ses sistemi, koltuk ve direksiyon ısıtması, elektrikle ayarlanabilen ön koltuklar için suni deri kaplama, LED ambiyans aydınlatması, endüktif akıllı telefon şarj yuvası ve geri viteste otomatik olarak alçalan dış aynalar gibi özellikleri içerir.

Solterra’nın standart donanımı, 12,3 inç dokunmatik ekranlı bulut tabanlı navigasyon sistemi, 7 inç dijital kokpit, çift bölgeli otomatik klima kontrolü, elektrikle açılan bagaj kapağı, 360 derecelik panoramik kamera ve çeşitli güvenlik sistemleri, çarpışma uyarısı, trafik işareti tanıma, uyarlanabilir uzun far, şerit değiştirme, kör nokta ve çapraz trafik asistanı gibi özellikleri içerir.

Solterra, ön ve arka akslarda toplamda 169 Nm tork üreten iki adet 80 kW/109 hp elektrik motoruyla çalışır. 71,4 kWh lityum iyon pil, WLTP’ye göre 466 kilometreye kadar menzil sunar. Pil takımı, 150 kW hızlı şarj istasyonlarında (DC) yaklaşık 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj edilebilir.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir