Connect with us

Genel

Tomurcuk Otomotiv – Elektrikli Araçlar için TSE K 646 Standardına Uygun Yetkili Servis

Yayınlayan

on

Tomurcuk Otomotiv, TSE K 646 belgesi alarak Bursa’da elektrikli araç servis hizmeti verme yetkisini alan ilk servistir. Türkiye’de yalnızca üç servisin aldığı TSE K 646 belgesine sahip olan servis aynı zamanda Çin’in en çok satan elektrikli otomobillerinden olan Rainwoll’un da satış bayiliğini yapmaktadır.

Bu kapsamda elektrikli araçların satış ve satış sonrası hizmetleri, servis ihtiyaçları, elektrikli araç şarj desteği, hasar ve onarım, elektro ve mekanik bakım işlemleri Tomurcuk Otomotiv bünyesinde yapılabilmektedir. Henüz bir elektrikli araç deneyimi yaşamadıysanız Tomurcuk Otomotiv’i ziyaret ederek test sürüşüne çıkabilir, Rainwoll’a sahip olabilirsiniz. Hali hazırda elektrikli araç sahibi iseniz tüm marka model elektrikli aracınızın bakım-onarım işlemleri için yine Tomurcuk Otomotiv’i güvenle tercih edebilirsiniz.

Web: https://tomurcukotobcs.com/hakkimizda

Facebook: https://www.facebook.com/tomurcukotomotiv/?locale=tr_TR

X: https://twitter.com/tomurcukoto

Instagram: https://www.instagram.com/tomurcukoto/

Tomurcuk Oto Adres:

Beşevler Küçük San.Sit.17/A BLOK NO:1-2-3-4 Nilüfer/BURSA

0224 441 1241

0543 441 12 41

Yol Tarifi

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir