Connect with us

Elektrikli Araba Haberleri

BYD Elektrikli Otomobillerde 3 Bin ile 17 Bin 255 Euro Arasında İndirim Sağlıyor

Yayınlayan

on

Eski haberleri tekrar gündeme getiriyor gibi görünebilir, ancak durum bu değil; Çinli otomobil üreticisi BYD, elektrikli araçlarının fiyatlarını son iki hafta içinde tüm model yelpazesinde önemli ölçüde düşürdü. Şu an dünyanın en büyük elektrikli otomobilinden elektrikli araçlara kadar geniş bir yelpazede, maliyetler 3.000 ila 17.255 avro arasında değişiyor. Bu gelişmeyi ilk fark eden Giga haber portalına göre, otomobil üreticileri artık daha uygun fiyatlı seçeneklere odaklanıyor.

BYD, Compact model Dolphin’de Comfort ve Design serilerinde, E-SUV Atto 3 Comfort and Design’da, Design ve Excellence donanım seviyelerinde Seal sedan’da 3.000 avro indirim sunuyor. Ayrıca, ETP3 elektrikli minibüsün fiyatı 9.000 avro daha uygun hale getiriliyor. Üretici, amiral gemisi modelleri için daha büyük indirimlerle dikkat çekiyor: 7 koltuklu elektrikli SUV Tang Flagship’te 13.923 avro indirim ve hatta elektrikli sedan Han Executive’de 17.255 avro indirim sağlanıyor.

BYD’nin internet sitesine göre, üreticinin “takas primi” olarak adlandırdığı indirimler, peşin alımların yanı sıra 31 Mart’a kadar verilen siparişlerdeki tüm yeni araç finansmanları için geçerli. Bu nedenle kayıt, faturalandırma ve teslimatın 30 Haziran’a kadar tamamlanması gerekiyor.

Bu hızlı ikinci indirim kampanyası, BYD’nin Avrupa pazarındaki etkisini gösteren birçok haberden sadece biri. Yakın zamanda denize indirilen sekiz kargo gemisinden biri, Çin’den Avrupa’ya her seferinde yaklaşık 8.000 araç taşıyabilir. Ayrıca BYD, mesafeleri kısaltmak adına kendi otomobil fabrikasını Macaristan’da kuruyor. Pazarlamada da aktif olan BYD, Almanya’da birkaç ay içinde başlayacak olan Avrupa Erkekler Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ana sponsorlarından biri olacak.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir