Connect with us

Genel

EIF Enerji Kongresi 15-17 Kasım 2023 İstanbul Fuar Merkezi’nde

Yayınlayan

on

17.EIF Enerji Kongresi ve Fuarı 15-17 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. 15-17 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, enerji dünyasının önde gelen isimlerini ve geleceğin enerji teknolojilerini bir araya getirecek. Bu etkinlik, sürdürülebilir bir enerji geleceği için önemli bir platform sunuyor ve enerji sektörünün yol haritasını belirleme fırsatı sunuyor. Katılımcılar, yeni teknolojileri keşfetmek ve küresel enerji dönüşümünün parçası olmak için bu heyecan verici etkinliği kaçırmamalılar. İstanbul’da enerji geleceği şimdi şekilleniyor!

EIF’e katılarak;

-Enerji sektöründeki gelişmeleri ve yeni teknolojileri yerinde takip edebilirsiniz.

-Mevcut süreçlerdeki maliyetler için yeni etkin çözümleri keşfedebilirsiniz.

-Enerji sektöründeki yerli lider firmaların yanı sıra dünyanın dört bir yanından fuara katılan yabancı firmalar ile temas kurabilir, globalleşen dünyada yerinizi alabilirsiniz.

-Yabancı firmaların birçoğu Türkiye’de kendilerine yeni partnerler aramaktadır. Bu bağlamda siz de iş potansiyelinizi genişletebilir ve uluslararası şirket ortaklıklarına yelken açabilirsiniz.

-Yeni projeler geliştirmek adına yerli veya yabancı bakanlıklar ile iletişim halinde olabilir, projelerinize yeni yatırımcılar ve destekçiler bulabilirsiniz.

Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı 2023: Yenilenebilir Enerji ve Enerji Depolamanın Geleceği İstanbul’da Buluşuyor

Fuar Künyesi

X

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.