Connect with us

Elektrikli Araba Haberleri

Elektrikli Doblo Siparişleri Almaya Başladı

Yayınlayan

on

Yeni Fiat doblo , şu anda sipariş edilebilen ve tamamen elektrikli E-Doblò modeli ile sunulmaktadır. Elektrikli tahrikli modellerin başlangıç fiyatları 30.550 Euro’dan (net) başlamaktadır.

2024 model yılında Fiat Doblò, yeni tasarımlı radyatör ızgarası, farlar ve Fiat logosunu taşıyan jant kapakları gibi dış tasarım yenilikleriyle tanınabilir. Yeni gövde rengi olan Libeccio Metalik Mavi, modeldeki diğer öne çıkan özelliklerden biridir.

Yenilenen model, panel van ve Multicab gövde versiyonlarında mevcuttur. Standart uzunluktaki panel vanın (L1) temel versiyonu, 3.3 metreküp yükleme hacmi ve 581 kilogram taşıma kapasitesi sunarken, daha uzun gövdeli versiyonun (L2) bu değerleri 3.9 metreküp ve 879 kilograma çıkarmaktadır. Fiat E-Doblò, her zaman 728 kilograma kadar artırılmış taşıma kapasitesine sahiptir.

2024 model yılındaki Fiat Doblò’nun öne çıkan özellikleri arasında, genişletilmiş donanım kapsamı, güçlü bilgi-eğlence sistemi ve elektronik sürücü destek sistemlerinin bulunması yer almaktadır. Güvenlik donanımı arasında aktif acil fren sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, trafik işareti tanıma, uykululuk uyarısı, hız sabitleyici sistemi ve uzun far asistanı gibi özellikler bulunmaktadır.

İç mekan, daha iyi ergonomi ve işçilik sunan bir tasarıma sahiptir. Standart olarak sunulan direksiyon simidi arkasındaki gösterge paneli ve orta konsoldaki 10.0 inçlik dokunmatik ekran, önemli bilgilerin gösterimini kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, akıllı telefon entegrasyonu, HD ekran aracılığıyla kontrol edilebilen ses sistemi ve opsiyonel renkli ekranlı merkezi gösterge paneli gibi bilgi-eğlence seçenekleri sunulmaktadır.

Fiat E-Doblò modeli, 100 kW (136 hp) gücünde bir elektrik motoruna sahiptir ve maksimum 270 Nm tork üretebilir. 50 kWh kapasiteli pil ile WLTP standardına göre 330 kilometreye kadar menzil sağlamaktadır. Şarj seçenekleri arasında standart olarak 7.4 kW’a kadar güçle şarj edilebilme ve opsiyonel olarak 11 kW’a kadar güçle hızlı şarj seçeneği bulunmaktadır. Tam şarj süresi, güçlü bir Wallbox ile beş saate kadar düşebilirken, uygun şarj istasyonlarında 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj olma imkanı vardır.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir