Connect with us

Şarj Pil Haberleri

Ev Charge Show 2023 Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri Fuarı

Yayınlayan

on

2-4 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Ev Charge Show 2023 Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri Fuarı  yoğun ilgi ile karşılandı. Bu sene ikincisi düzenlenen fuara Türkiye’den ve dünya ülkelerinden katılım oldukça yüksekti. 3 gün süren fuarın her anının dolu dolu geçmesi elektrikli araç şarj teknolojilerine olan ilgilinin her geçen gün arttığını bizlere bir kez daha gösterdi.

Sektör temsilcilerinin bir araya geldiği fuarda yoğun ziyaretçi akışı en dikkat çekici durumdu. Fuarın başladığı günden son güne kadar neredeyse tüm standlar ziyaretçilerle dolup taştı. AC ve DC şarj üniteleri ve duvar tipi (wallbox) şarj ünitlerinin tanıtıldığı fuarda sektöre yatırım yapmak isteyen yatırımcılara detaylı sunumlar da yapıldı.

EV Charge Show, elektrikli araçların şarjında son teknolojileri yerinde incelemek ve e-mobilite alanında sunulan yeni iş fırsatlarıyla ilgili değerli bağlantılar kurmak isteyen herkesi bu sene bir araya getirmeyi fazlasıyla başardı. Elektrikli Haber ekibi olarak bizlerde fuara ev sahipliği yapan ve fuarı düzenleyen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ev Charge Show

https://www.evchargeshow.com

Voli Fuar Hizmetleri

https://voli.com.tr

İFM – İstanbul Fuar Merkezi

https://www.ifm.com.tr

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.