Connect with us

Şarj Pil Haberleri

Tokat Hızlı Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, İspirli Şarj

Yayınlayan

on

Tokat’ta elektrikli araç şarj istasyonu ihtiyacınız için İspirli Şarj hızlı şarj çözümleri sunuyor. Yolculuğunuz esnasında elektrikli aracınızı 180 kW Yüksek Hızlı Şarj (DC) cihazıyla hızlı ve kolay bir şekilde şarj edebilirsiniz. Kesintisiz enerji sunan İspirli Şarj uygulamasını telefonunuza indirerek aracınızı şarj etmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden size en yakın İspirli Şarj istasyonlarını inceleyebilirsiniz.

İspirli Şarj Tokat’ta Aratlar Petrol – Lukoil akaryakıt istasyonu içinde 180 kW hız ile elektrikli araç şarj edebilme imkânı sağlıyor. Tokat çıkışında Turhal’a gidiş istikametinde bulunan istasyona ulaşım çok kolay. Aracınızı elektrikli araç şarj cihazının ön kısmına kolayca park ederek şarjınızı başlatabilirsiniz. Anayol üzerinde bulunan elektrikli araç şarj istayonu aracınızı hızlıca şarj ederek size büyük zaman kazandırıyor.

Tokat elektrikli araç hızlı şarj istasyonu adresi ve harita konumu;

Yeniyurt Mah. Vali Zekai Gümüşdiş Blv. 16 Tokat/Merkez

İspirli Şarj Uygulama Bağlantıları;

APP STORE

https://apps.apple.com/tr/app/i-spirli-%C5%9Farj/id6448745018?l=tr

GOOGLE PLAY

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ispirli.ispirli

Elektrikli şarj çözümleri ile ilgili daha fazla bilgi için İspirli Şarj ‘ı mutlaka ziyaret edin;

https://www.ispirlisarj.com

İspirli Şarj Çağrı Merkezi 7/24

444 60 99

Elektrikli otomobillere ilgi duyan, Türkiye'de elektrikli araçlar hakkında daha fazla habere ulaşılmasını hedefleyen bir yazar. Sunduğumuz bilgiler ile bilinçli bir elektrikli otomobil kitlesi oluşturmayı hedeflemekteyiz.