Connect with us

Elektrikli Araba Haberleri

VW yeni ID.7 54.795 Euro’dan Başlıyor

Yayınlayan

on

Volkswagen, ID.7 Tourer siparişlerinin başlamasıyla birlikte, ilk tamamen elektrikli station wagon (istasyon vagonu) modelinin fiyatlarını ve detaylarını açıkladı. “Elektrikli Passat”ın station wagon versiyonu, 54.795 Euro’dan başlayan fiyatlarla konfigüre edilebilecek. Hızlı karar veren bireysel müşteriler, sedan modelinde olduğu gibi Mart ayı sonuna kadar 4.760 Euro’luk promosyon bonusundan faydalanabilecekler, bu da temel versiyonun fiyatını 50.035 Euro’ya düşürecek.

ID.7 Tourer Pro modeli, başlangıçta 77 kWh pil, 210 kW (286 hp) güç ve 607 km’ye kadar menzil sunuyor; VW, standart tüketimi 14,5 kWh olarak belirtiyor. ID.7 Tourer Pro, DC hızlı şarj istasyonlarında 175 kW’a kadar hızlı şarjla 180 km/saat’e kadar ulaşabiliyor. Bu güçle pil, yaklaşık 28 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj edilebiliyor. 11 kW’lık bir duvar tipi şarj kutusuyla pil kapasitesi yüzde 0’dan yüzde 100’e kadar şarj edilmesi ise sekiz saat kadar sürüyor.

2,2 ton ağırlığındaki ID.7 Tourer, 605 litrelik bagaj hacmiyle beş kişiye yer sunuyor ve dönüş çapı 10,9 metredir. Arka koltuk katlandığında, elektrikli istasyon vagonu 1.714 litrelik geniş bir bagaj hacmine sahip oluyor, bu da onu piyasadaki en geniş elektrikli otomobillerden biri haline getiriyor. Üç metrelik geniş dingil mesafesi neredeyse iç mekana tamamen fayda sağlıyor ve neredeyse beş metre uzunluğundaki ID.7 Tourer, VW’ye göre arkada ortalamanın üzerinde bir diz mesafesi sunuyor.

Temel fiyat olan 54.795 Euro’ya ek olarak, akıllı hava menfezlerine sahip 2 bölgeli otomatik klima kontrolü, tablet formatında dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi (38 cm, 15 inç), Apple için “App-Connect” kablosuz özelliği, CarPlay ve Android Auto, artırılmış gerçeklik baş üstü ekranı, IDA sesli asistanı, telefon arayüzü, dört USB-C arayüzü, ortam aydınlatması (on renk), hırsızlık önleme alarm sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, bagaj bölmesi bölme ağı, LED farlar ve LED arka lambalar, elektrikli katlanabilir dış aynalar, dış ayna muhafazası aracılığıyla logo projeksiyonu ve aydınlatmalı kapı kolu girintileri dahil ortam aydınlatması, anahtarsız kilitleme ve çalıştırma sistemi “Anahtarsız Erişim”, yağmur sensörü, siyah tavan rayları (75 kg tavan yükü) ve 19 inç hafif alaşım jantlar gibi özellikleri içermektedir.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir