Connect with us

Hibrit Araba Haberleri

Yeni Toyota C-HR, üç hibrit versiyonla 38.190 Euro’dan satışa başlıyor

Yayınlayan

on

Toyota’nın bir sonraki C-HR modeli pazara sunuluyor. İlk kullanıcılardan biri olmak isteyen herkes artık yükseltilmiş “Team Almanya Sürümü”nü ve iki prömiyer modelini ön rezerve edebilir. Bu modeller üç farklı hibrit versiyon ile sunulmaktadır.

C-HR Team Almanya’nın fiyatı 38.190 Euro’dan başlıyor ve bu fiyata LED farlar, arka lambalar, anahtarsız akıllı anahtarla giriş sistemi, elektrikle ısıtılan ve katlanabilir dış aynalar, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon simidi, yağmur sensörü ve kablosuz akıllı telefon şarj cihazı gibi donanım özellikleri içermektedir. Tamamen dijital bir kokpit, sürücüye tüm önemli bilgileri sağlarken, navigasyon 12 inçlik bir ekran aracılığıyla kullanıcıya yol göstermektedir.

Toyota-C-HR-2023-5

En son “Toyota Safety Sense” destek sistemleri, acil fren sistemi ve adaptif hız sabitleme sistemi gibi özelliklerle güvenliği sağlamaktadır. 18 inç alaşım jantlar, siyah tavanlı iki tonlu boya kaplaması ve renkli arka ve arka yan camlar, görsel olarak öne çıkan detaylardır. Müşteriler, tahrik seçenekleri arasında 103 kW/140 bg’lik 1.8 litrelik giriş seviyesi hibrit ve 145 kW/198 bg’lik 2.0 litrelik hibrit arasından tercih yapabilirler.

Daha güçlü bir hibrit sürüşle birleştirilen “Lounge Premiere Edition”, ise 46.990 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulmakta olup 19 inç hafif alaşım jantlar, panoramik bir tavan, matris LED uzun farlar, bir baş üstü ekran, elektrikli açılır bagaj kapısı ve JBL ses sistemi gibi özellikleri içermektedir. 360 derece kamera, park etme ve manevra yapma işlemlerini kolaylaştırmaktadır, sürücü deri koltukta konforlu bir sürüş deneyimi yaşamaktadır.

“GR Sport Premiere Edition” adlı model ise 48.990 Euro’dan başlayan fiyatlarla sipariş edilebilmekte olup sportif vurgular içermektedir. Diğer prömiyer modelinin özelliklerine ek olarak 20 inç alaşım jantlar ve özel GR elemanları sağlamaktadır. Bu model, gücünü AWD-i dört tekerlekten çekiş sistemi veya ilk kez sunulan plug-in hibritten almaktadır ve 164 kW/223 bg sistem çıkışıyla tamamen elektrikli olarak 65 kilometreye kadar yol kat edebilmektedir.

Yorumlar

Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir